Testimonials

Close Capture Graphics heeft mij uitstekend geholpen om mijn bedrijf goed benaderbaar en bij de aandacht te brengen bij mijn vrienden, collega's en potentiële klanten.

Ik ben erg tevreden met de uitkomst! Na het promoten van mijn website had ik vrijwel direct al een email ontvangen over een mogelijke samenwerking.

Uitstekend gedaan!

Habiba
Prachtvrouw Coaching

Habiba, Coaching, Training, Workshops en meer

Het was een genoegen om te werken met CC Graphics. Alle vragen met betrekking tot de website waren specifiek bekeken, beantwoord of toegepast. Mijn website was al vrij snel af waardoor ik al vrij snel kon beginnen met produceren.

Ik heb verder geen commentaar over de zakelijke relatie met CC Graphics, anders dan dat ik echt heel dankbaar ben voor het resultaat en de manier van aanpak wat soms plaats vond tot in het late uur. Nou, dat is pas service!

Chivaro

Chivaro, Ondernemer, Concept designer

Mijn zaken vlogen naar de top vanaf het moment Close Capture Graphics mijn website had gebouwd in combinatie met alle benodigde social media elementen die ze voor me hadden gerealiseerd om de markt te bereiken.

Ik zeg het jullie, mijn zaken lopen ongelooflijk succesvol! Het eindresultaat en hun manier van werken is gewoon uitzonderlijk. Close Capture Graphics werkt zeer snel en hun werkwijze is flexibel als water. Wat me het meest aansprak aan Close Capture Graphics is: ‘hun breed perspectief van alles’.

Als je het mij zou vragen zou ik zeggen.. ’jou begin punt naar een succesvol bedrijf begint bij www.ccgraphics.nl’

Virgill

Virgill, Video editor, audio engineer en meer

Het contact met Close Capture Graphics is toevallig ontstaan maar al tijdens ons eerste gesprek zaten we op dezelfde golflengte voor wat betreft de ideeën, uitvoering en promotie van mijn website.

Close Capture Graphics heeft heel goed aangevoeld wat mijn wensen zijn en hoe ik de website wil hebben. Hun ruime ervaring, het constant meedenken en doen van suggesties hebben ertoe geleid dat mijn website een uiterst professionele uitstraling heeft gekregen. En dat was precies mijn bedoeling.

Dank voor de fijne samenwerking!

Annet
Kookstudio Annet

Annet, Head cook / shef

Close Capture Graphics ondersteunt je door mee te denken en kritische vragen te stellen op basis van het bereiken van je doel. Er wordt gekeken naar mogelijkheden in een breed perspectief en naar wat er mogelijk is op lang termijn.

Close Capture Graphics daagt je uit door kritische vragen te stellen om je bewust te maken van de benodigdheden binnen het bereiken van jou doel. Close Capture Graphics staat open voor nieuwe ideeën en suggesties die weer een toevoeging zijn voor een betere visie. Dit maakt Close Capture Graphics een professionele gesprekspartner om zaken mee te doen.

Patricia

Patricia, Artist / coach

error: Content is protected !!