Testimonials

Close Capture Graphics heeft mij uitstekend geholpen om mijn bedrijf goed benaderbaar en bij de aandacht te brengen bij mijn vrienden, collega's en potentiële klanten.

Ik ben erg tevreden met de uitkomst! Na het promoten van mijn website had ik vrijwel direct al een email ontvangen over een mogelijke samenwerking.

Uitstekend gedaan!

Habiba
Prachtvrouw Coaching

Habiba, Coaching, Training, Workshops en meer

Het was een genoegen om te werken met CC Graphics. Alle vragen met betrekking tot de website waren specifiek bekeken, beantwoord of toegepast. Mijn website was al vrij snel af waardoor ik al vrij snel kon beginnen met produceren.

Ik heb verder geen commentaar over de zakelijke relatie met CC Graphics, anders dan dat ik echt heel dankbaar ben voor het resultaat en de manier van aanpak wat soms plaats vond tot in het late uur. Nou, dat is pas service!

Chivaro

Chivaro, Ondernemer, Concept designer

Toen ik niet wist waar ik moest beginnen.. Liet Close Capture Graphics me zien hoe ik het moest oppakken en hoe mijn zicht punt te verbreden wanneer het aankomt op een professionele website.

Door te werken met en worden ondersteund door Close Capture Graphics heeft een groot verandering gebracht voor mij. Ze begrepen mijn wijze van denken in verband met mijn eigen visie in relatie tot mijn creaties en de diensten die ik verleen. Simpel gezegd is Close Capture Graphics zo artistiek als mijn werk en is heel creatief in het meedenken. Ze zijn zeker niet een algemeen grafisch ontwerp bedrijf. Zonder hun diensten, hulp en ondersteuning zou mijn website nog steeds op onder constructie staan en dus nog lang niet af zijn.

Als je op zoek bent naar uniekheid, efficiëntie, een bedrijf die jou wensen begrijpt, goed kan luisteren, een bedrijf die meedenkend is en snel te werk kan gaan? Neem dan contact op met Close Capture Graphics. Professioneel in ieder opzicht.

Hartelijk bedankt Close Capture Graphics voor iedere creatieve oplossing, jullie inzet en de wijze van werken maakt het heel speciaal en dat wordt zeker gewaardeerd.

Mirurgia
Mirurgia Lifestyle & Entertainment

Mirurgia, MUA, Event planner, Manager, Organizer, Coach

Mijn zaken vlogen naar de top vanaf het moment Close Capture Graphics mijn website had gebouwd in combinatie met alle benodigde social media elementen die ze voor me hadden gerealiseerd om de markt te bereiken.

Ik zeg het jullie, mijn zaken lopen ongelooflijk succesvol! Het eindresultaat en hun manier van werken is gewoon uitzonderlijk. Close Capture Graphics werkt zeer snel en hun werkwijze is flexibel als water. Wat me het meest aansprak aan Close Capture Graphics is: ‘hun breed perspectief van alles’.

Als je het mij zou vragen zou ik zeggen.. ’jou begin punt naar een succesvol bedrijf begint bij www.ccgraphics.nl’

Virgill

Virgill, Video editor, audio engineer en meer

Het contact met Close Capture Graphics is toevallig ontstaan maar al tijdens ons eerste gesprek zaten we op dezelfde golflengte voor wat betreft de ideeën, uitvoering en promotie van mijn website.

Close Capture Graphics heeft heel goed aangevoeld wat mijn wensen zijn en hoe ik de website wil hebben. Hun ruime ervaring, het constant meedenken en doen van suggesties hebben ertoe geleid dat mijn website een uiterst professionele uitstraling heeft gekregen. En dat was precies mijn bedoeling.

Dank voor de fijne samenwerking!

Annet
Kookstudio Annet

Annet, Head cook / shef

error: Content is protected !!